Alışveriş Festivali açıldı

Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının organize ettiği 10 gün sürecek olan Geleneksel Alışveriş Festivalinin 2.si yoğun katılım ile açıldı. Kahramanmaraş siyasetinden birçok isim ve STK Başkanlarının katılımları ile gerçekleşen açılışta konuşma yapan Terzi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2020 12:37
Alışveriş Festivali açıldı

Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının organize ettiği 10 gün sürecek olan Geleneksel Alışveriş Festivalinin 2.si yoğun katılım ile açıldı. Kahramanmaraş siyasetinden birçok isim ve STK Başkanlarının katılımları ile gerçekleşen açılışta konuşma yapan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, yerel esnafa sahip çıkma adına önemli mesajlar aktardı.

Alışveriş merkezlerinden kaynaklanan haksız rekabete karşı esnafın yanında olduklarını belirten Akkurt; “Terziler ve Konfeksiyoncular Odamızın Geleneksel hale getirdiği 2. Alışveriş festivaline hoş geldiniz. Esnaflık halka dönük bir konumdur. Biz de odamız olarak esnafımıza hem daha iyi hizmet sunabilmek, hem de daha iyi biz kazanım sağlatabilmek için ‘yerel esnafına sahip çık’ sloganı adına böyle bir projeye imza atmanın gururunu yaşamaktayız. Ekonomik gelişimler ile pazarlamada meydana gelen yeni oluşumlar oluşturulmaktadır. Bugün bir ürünü piyasaya sürüp başarı elde etmek yeterli görünmemektedir. Alışveriş festivalimizdeki amacımız tüketicilerimizin aynı ürünü değişik fiyatlara alabilmesidir. Büyük alışveriş merkezlerinin esnafın karşısında haksız bir rekabet oluşturduğu açık ve nettir. Bizler de odamız olarak bu haksız rekabetin önüne geçip esnafımıza sahip çıkacağız. Bu tür etkinlikler ile esnafımıza can katacağız” dedi.

img_6276.jpg54236870_368946893706280_8771112186744406016_n.jpgimg_6261.jpgimg_6260.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.