AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Belli Oldu: Cüneyt Doğan

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine vekaleten Cüneyt Doğan getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2024 15:01
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Belli Oldu: Cüneyt Doğan

AK Parti'nin Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na vekaleten atanan isim Cüneyt Doğan oldu. Bu göreve, Av. Fırat Görgel'in Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesiyle boşalan koltuğa getirildi.

Cüneyt Doğan, 2009 yılından bu yana AK Parti'de il Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve 2023 Genel Seçimleri'nde Milletvekili Aday Adayı olmuştu. Yeni görevinde, Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı'nı üstlenerek AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak atanmıştır.

Cüneyt Doğan Kimdir?

1969 yılında doğan Cüneyt Doğan, eğitim hayatını Muallim Hayrullah Efendi İlkokulu, Gazi Orta Okulu ve Kahramanmaraş Lisesi'nde tamamlamıştır. İş yaşamına 1990 yılında bir bilgisayar firmasında başlayan Doğan, daha sonra Ankara'da bir inşaat firmasında finans ve muhasebe departmanlarında görev almıştır. 1996 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş'a dönen Doğan, bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir firmada muhasebe ve finans sorumlusu olarak çalışmıştır.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik stajını tamamlayan ve 2001 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik unvanını alan Doğan, 2004 yılında kendi bürosunu açarak bu alanda hizmet vermeye başlamıştır.

Siyasi kariyerine 2001 yılında AK Parti'nin kurulmasının ardından gönüllü olarak başlayan Cüneyt Doğan, 2009 yılında Siyaset Akademisi Eğitimlerini tamamlayarak AK Parti'de aktif rol almıştır. İl Başkan Yardımcılığı ve İl Sekreterliği gibi görevlerin ardından, 2018 yılında Çağlayancerit İlçe Koordinatörlüğü'ne atanmış ve bu görevi 2021 yılına kadar sürdürmüştür. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü'nü başarıyla tamamlayarak eğitim hayatını noktalamıştır.

Cüneyt Doğan, evli ve bir çocuk babasıdır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.