Afşinder, Kutlu Doğum Proğramında Gençler Duygulandırdı

Her yıl geleneksel hale gelen Kutlu Doğum Proğramının bu yılki sürprizini geleceğimizin teminatı gençler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2020 20:02
Afşinder, Kutlu Doğum Proğramında Gençler Duygulandırdı

Programın Hazırlanması, Sunumu, Kur’an-ı Kerim Okuması, Slâyt gösterisi, Naatlar, Şiirler ve İlahilerden oluşan programda Gençler bizde varız dediler.

Mehmet GÖKŞEN’in sunumu ile program akışı okunarak başlanan geceye, Kelamların en güzeli olan Birkan MERT’in okuduğu Kuran Tilaveti ile devam edildi.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet ARDIÇ, Yarınımızın teminatı gençlerimiz bugün bizi çok gururlandırıp, duygulandırdılar. Bir değişiklik yapıp Kutlu Doğum Programını onlar hazırlasınlar istedik. Gördük ki görev verildiğinde artık yalnız değiliz, gençlerimiz çok güzel hazırlandılar, onlara da fırsat verip bu tarz organizasyonlar la özgüvenlerini artırmak ve geleceğe hazırlamamız gerekiyor dedi.

basliksiz-1-kopyala-kopyala.jpg

Ayrıca bir Hayra vesile olan Hayrı yapmış kadar sevap kazanır düsturunca, kimse yokmu dendiğinde “Ben Varım” diyerek programlarımızı sadakatane takip eden ve katkı sağlayan hemşerilerimizi kutluyor, Yönetim Kurulum adına onlara Teşekkür Ediyorum. Bu makamlar geçicidir, baki olan mekânlardır. Bizler omuzlarımızda hissettiğimiz bu emanet görevi elden geldiği kadar hakkıyla yapma gayreti içerisindeyiz. Bu mekânları gelerek şenlendiren siz kıymetli hemşerilerimizden, tanışıp kaynaşmamıza vesile olanlardan Allah Razı olsun diyerek, devam eden dernek faaliyetlerinden kısaca bahsetti.

Sonra Kardeşlik vurgusu üzerine hazırlanan Slayt gösterisi Arif Said ARDIÇ tarafından sunuldu. Sırayla Abdussamet ULUER,  Meryem Süeda ARDIÇ ve Ezgi SAVRAN katılımcılara bir birinden güzel okudukları Şiirleriyle duygu dolu anlar yaşattılar.

Proğrama grup halinde hazırlanan Sümeyye ÇOBANPINAR, Fatma, Kerim, Melisa ve Beyza ARSLANTAŞ ve Ayşesu GÖKŞEN tarafından okunan İlahiler katılımcılardan tam not aldı. Salavat kısımları hep beraber söylendi.

Programda Afşin’de yaptırılan Tereyağlı Mevlüt Çöreği, Pilav, Mekke Gülü Şerbeti ile Lokma Tatlısı ikram edildi. Ayrıca tüm katılımcılara Günün Anlamına uygun bir Kitap, Canlı Gül, Mevlüt Çöreği ve Çikolatalı Pişmaniye den oluşan bir hediye paketi dağıtıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.