Afşin Belediyesi Beton Elemanları Tesisi Açıldı

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ MAHİR ÜNAL; “CUMHURBAŞKANIMIZIN BAŞLATTIĞI YEREL YÖNETİM ANLAYIŞI GELİŞEREK DEVAM EDİYOR”

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2015 17:23
Afşin Belediyesi Beton Elemanları Tesisi Açıldı

Kahramanmaraş’ın Afşin Belediyesi'nin kurduğu beton elemanları tesisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın katıldığı törenle açıldı.Ünal, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı yerel yönetim anlayışı gelişerek devam ediyor" dedi. 

Törende konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı belediyecilik anlayışının Ak Partili belediyeler tarafında geliştirilerek sürdürüldüğünü söyledi. Ünal, konuşmasına şöyle devam etti; 
“Aslında konuşacak kazla bir şey yok. Çünkü bizim sözümüzün 13 yıldan beri her defasında bir icraata bir eyleme dönüştüğünü bu ülke 78 milyon gördü. Yerel yönetimlerde bizim ortaya koyduğumuz hizmet anlayışının ne anlama geldiğini de 1994'ten beri Türkiye yaşıyor.

21 yıldır Türkiye Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin, yerel yönetim anlayışının nasıl bir şey olduğunu görüyor. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu yerel yönetim anlayışı bugün AK Partinin elinde olan bütün belediyeler de geliştirilerek, yenilenerek sürdürülüyor ve devam ettiriliyor.”
Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin temel bir hedefi olduğunu belirten Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, bunun da insanı evinde, sokağında, mahallesinde, ilçesinde mutlu etmek esasına dayandığını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkalığı zamanında her türlü imkansızlık ve çaresizliğin kol gezdiğini hatırlatan Ünal; "Tayyip Erdoğan'ın başarısız olması için her şeyi yaptılar. Sorunlar dağ gibiydi. İstanbul'un su sorunu var mıydı? Çöp sorunu var mıydı? Hava kirliliği sorunu var mıydı? Her türlü sorunu vardı İstanbul'un. Maalesef merkezi idare ve merkezi Hükümet Tayyip Erdoğan'ın başarısız olması için elinden gelen her şeyi yaptı.

En son başa çıkamayınca da bir şiir bahanesiyle hapishaneye atmaya göze aldılar ve Pınarhisar’ın kapılarını bugün Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’a açtılar. İstanbul, Cumhurbaşkanımızın belediye başkanı olduğu dönemde ayağa kalktı ve bütün sorunları çözdü” dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.