ADAY ÖĞRETMENLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim öğretim yılı Eylül döneminde Elbistan’a ataması yapılan öğretmenlere yönelik uyum semineri düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
ADAY ÖĞRETMENLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

   Düzenlenen uyum seminerinin ilk gününde Afşin-Elbistan Linyitleri İlkokulu (AEL) Müdürü Faik Türk tarafından Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda göreve yeni başlayacak olan 85 stajyer öğretmene, Elbistan ve çalışma ortamı hakkında detaylı bilgiler verildi.
Seminerin ikinci gününde ise, stajyer öğretmenlerin birbirlerini ve Elbistan’ı tanımaları için Elbistan Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde bir kahvaltı düzenlendi.
Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, AEL İlkokulu Müdürü Faik Türk ve aday öğretmenler katıldı.
İlçeye yeni ataması yapılan öğretmenlere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, şunları söyledi:
“Elbistan’ımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ailesine hoş geldiniz. Genç, dinamiksiniz, bilgileriniz çok taze inşallah sizleri okullarda aynı heyecanla öğrencileriniz bekliyor. Mesleki hayatınızda başarılarla dolu, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum. İnşallah güzel başlayıp, mesleğinizi de en güzel şekilde bitirmenizi temenni ediyorum. Bu duygularla uyum seminerinin ikinci gününde kahvaltı programının ardından okullarımızı ve resmi kurumları gezerek bugünkü programı tamamlayacaksınız. Her türlü sıkıntınızı, probleminizi bizlerle paylaşabilirsiniz.”
Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltının ardından aday öğretmenler görev yapacakları okulları ve resmi kurum ve kuruluşları gezerek, Elbistan’ı yakından tanıma fırsatı buldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.