3. Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı başladı

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından düzenlenen 3. Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2021 11:57
3. Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı başladı

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından düzenlenen 3. Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhsin Akkurt’un açılış konuşması ile başlayan programda, Kuaförler şov ekibi tarafından orman yangınları temalı koreografisi sergilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapıldı.

Açılış törenine, Vali Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Numan Öksüz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhsin Akkurt ve esnaflar katıldı.

Fuar alanını ziyaret ederek esnaflara hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Vali Coşkun, esnaflarımıza katkı sağlayacak olan Alışveriş Festivali ve Fuarı’nın açılmasında destek veren kurumlarımıza da teşekkür etti.

Hazır giyim, tuhafiye, ev tekstil ürünleri ve hediyelik sim sırma ile giyim ürünlerinin sergilendiği 3. Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı, KAFUM’da 13-22 Ağustos tarihleri arasında vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacak.

whatsapp-image-2021-08-13-at-204908-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-13-at-204911-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-13-at-204912-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.