Şahin ve Hidayet Çifti Görkemli Törenle Dünyaevine Girdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, oğlu Şahin’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

EXPO Alanı’ndaki Mahide Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli törende Şahin Deveboynu ile Hidayet Sığındım hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikâhını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel kıyarken, salonda romantik bir atmosfer hakimdi. İlk danslarını yapan Şahin ve Hidayet’in mutlulukları yüzlerinden okunurken, davetliler alkışlarla çifte eşlik etti.

Ünlü Sanatçılardan Müzik Ziyafeti

Geceye Latif Doğan, Baha, Aynur Bolat, Gamze Hamarat, Eda Doğanay, İmhan Tabala ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu sahne performanslarıyla renk kattı. Sanatçıların seslendirdiği şarkılarla davetliler unutulmaz anlar yaşarken, düğün boyunca eğlence hız kesmeden devam etti.

Yoğun Katılım ve Teşekkür

Deveboynu ve Sığındım ailelerini bu özel günlerinde yalnız bırakmayan protokol üyeleri, siyasiler, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda davetli düğüne katıldı. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, AK Parti önceki dönem milletvekili Celalettin Güvenç ve birçok isim düğünde hazır bulundu.

Her iki aile de davetlilere teşekkür ederek, mutluluklarını paylaşan herkese şükranlarını iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Ebrar Siteleri Yerinde Dönüşüm Konutları tamamlandı
Kahramanmaraş’ta Dünya Alzheimer Günü’nde Anlamlı Etkinlikler
Altyapısı Tamamlanan Akyar TOKİ Yolu Sıcak Asfalta Buluştu

Yaşam Haberleri