Kurban etiyle ilk gün kebap yapmayın!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulunduu.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim sistemi açısından uygun olacağını söylerken, kebapçı Yaşar Aydın ise ilk günkü etle Adana kebabı yapılmasının lezzet açısından uygun olmadığını söyledii.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri