Gerçekleştirilen törende ÜSKİM Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Serhan Uruş, görevi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gaye Kaya’ya devretti.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ünsal ve akademisyenlerin katıldığı törende, kurumun üniversite-sanayi iş birliği ve Ar-Ge çalışmalarına katkıları değerlendirildi.
Görev süresi boyunca yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Serhan Uruş, iş birliği süreçlerinin güçlendirilmesine yönelik önemli adımlar atıldığını ifade etti.
Görevi devralan Prof. Dr. Gaye Kaya ise ÜSKİM’in bölgesel kalkınma ve üniversite-sanayi iş birliğine katkısını daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Prof. Dr. Serhan Uruş’a teşekkür ederek belge takdim ederken, Prof. Dr. Gaye Kaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.