Kahramanmaraş’ta kuaför salonunda kavga

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir kuaför salonunda, saç kesimini beğenmediği öne sürülen müşterinin yakınlarıyla iş yerine gelmesi üzerine kavga çıktı. Olayda iş yeri sahibi darbedilirken, bazı iş yeri malzemelerinin de zarar gördüğü belirtildi.

Olay, Dedebaba Mahallesi’nde bulunan bir kuaför salonunda meydana geldi. İddiaya göre, saç kesimini beğenmeyen bir müşteri, yakınlarıyla birlikte öğle saatlerinde kuaför salonuna geldi.

Taraflar arasında başlayan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü öne sürüldü. İş yeri sahibi D.M., kendisine hakaret ve tehditlerde bulunulduğunu, ardından iş yerindeki malzemelere zarar verildiğini ve 4-5 kişi tarafından darbedildiğini belirterek N.Y., F.G., A.Ş. ve D.M. ile iki çocuk hakkında şikayetçi oldu.

Yaşanan kavga, iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili inceleme ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Göksun’da kepçe kazası 19 yaşındaki işçi hayatını kaybetti
Kahramanmaraş merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 67 şüpheli tutuklandı
Elbistan’da iki ayrı operasyonda 3 şüpheli tutuklandı

Asayiş Haberleri