Kahramanmaraş’ta kar yağışı trafik kazalarına neden oldu

Kahramanmaraş’ın Andırın ve Göksun ilçelerinde, kar yağışı sonrası kayganlaşan yolda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, her iki ilçede de sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazalar meydana geldi. Kazalarda araçlarda sıkışan yaralılar, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer, bölgede etkili olan kış şartları nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, kış lastiği veya zincir olmadan yola çıkılmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta ikinci kattan düşen işçi yaralandı
Elbistan’daki Feci Kazada Karar Çıktı Sürücüye 15 Yıl Hapis
Kahramanmaraş’ta trafik kazasında ağır yaralanmıştı hayatını kaybetti

Asayiş Haberleri