Kahramanmaraş’ta Kaçak Ürün Operasyonu

Kahramanmaraş KOM Şube ekiplerinin 21–22 Kasım’da düzenlediği operasyonlarda 35 kilogram kaçak nargile tütünü ile 1.360 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaçak ürünlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 21 ve 22 Kasım 2025 tarihlerinde yapılan operasyonlarda yüklü miktarda bandrolsüz ve faturasız ürün ele geçirildi.

21 Kasım’da gerçekleştirilen kontrollerde, 250 gramlık kutular içerisinde 135 adet ve 50 gramlık kutular içerisinde 25 adet olmak üzere toplam 35 kilogram bandrolsüz ve faturasız kaçak nargile tütünü bulundu.

22 Kasım’da devam eden çalışmalarda ise 280 paket gümrük kaçağı 3000 sigara ve 1080 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta Narkotik Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Kahramanmaraş’ta feci kaza Karı-koca hayatını kaybetti
Afşin’de otomobil elektrik direğine çarptı: 1 yaralı

Asayiş Haberleri