Kahramanmaraş’ta Fuhuş Operasyonu

Kahramanmaraş’ta, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fuhuş operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı. Güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

6 ŞÜPHELİYE ADLİ KONTROL, 1 KİŞİYE EV HAPSİ

Mahkeme sürecinde şüphelilerden 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.C.Ş. hakkında ev hapsi kararı verildi. Diğer şüphelilerin işlemlerinin ise adli makamlarca değerlendirildiği öğrenildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yapılan yargılama sonucunda M.Ş. ve Y.K. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin Türkoğlu L Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildiği bildirildi.

Soruşturma Sürüyor

Yetkililer, operasyonla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini ve yeni gelişmelerin adli makamlarca değerlendirileceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Elbistan’da 31 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu
Kahramanmaraş’ta Şantiye Yangını
Kahramanmaraş’ta Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Asayiş Haberleri