Kahramanmaraş’ta alacak nöbeti

Kahramanmaraş’ta Paraları Ödenmeyen Taşeronlar Ateş Yakıp Alacaklarını Beklemeye Başladı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Kanlıkavak, Esenköy ve Apıklar Mahalleleri’nde yürütülen köy evi yapım çalışmalarında görev alan taşeronlar, ana yüklenici firmadan alamadıkları ödemeler nedeniyle eyleme başladı.

İki gün önce bir basın açıklaması yapan taşeronlar, firmaya 48 saat süre tanımış ve ödeme yapılmaması halinde evlere yerleştirdikleri malzemeleri sökeceklerini duyurmuştu. Tanınan sürenin bugün dolmasına rağmen herhangi bir ödeme yapılmadığını belirten taşeronlar, köy evlerinin bulunduğu alanda ateş yakarak bekleyişe geçti.

Taşeronlar, alacakları ödenene kadar eylemlerini sürdüreceklerini ifade ederken, bölgedeki gergin bekleyiş devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şekerli Vakfı Yangın Mağduru Üreticiye Umut Oldu: 3 Damızlık Gebe Düve Teslim Edildi
AKEDAŞ’tan Saha Çalışanlarına Yüksekte Güvende Çalışma Eğitimi
Kahramanmaraş Havalimanı’nda yangın tatbikatı

Yaşam Haberleri