Kahramanmaraş'ta 138 Suçlu Adaletin Peşinde: Metamfetamin ve Silahlar Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 16-23 Ekim'deki operasyonlarda 138 suçlu yakalandı. Uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi. Güvenliğimiz için çalışmalar devam ediyor.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 16-23 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Bu süreçte, çeşitli suçlardan aranan 108 kişi ile uyuşturucu madde ticareti yapan 8 şüpheli ve hırsızlık olaylarına karışan 22 kişi olmak üzere toplamda 138 kişi yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. Operasyonlar sonucunda 55 kişi tutuklandı.

Ayrıca, operasyonlar sırasında 124,72 gram metamfetamin, 8967 adet sentetik ecza, 7 ruhsatsız tabanca ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Trafik ekipleri, trafik güvenliğini tehlikeye atan ve gürültü kirliliğine neden olan 96 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 44 araca ise abartılı egzozdan işlem yaptı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlama amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Facia: Depremzede Konteyner Kentte Elektrik Akımıyla Hayatını Kaybetti!
Kahramanmaraş Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklanan Zanlı: Son Gelişmeler!
Yasa Dışı Makaron Ticaretine Darbe: Kahramanmaraş'ta 60 Bin Ürün Ele Geçirildi!

Asayiş Haberleri