Kahramanmaraş’ın Tarihi UNESCO Başarısı Konuşulacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Aralık Kültür Sanat Sezonu kapsamında 6 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’da NFK Kültür Merkezi’nde UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda Türkiye’den bu alanda seçilen ilk şehir olan Kahramanmaraş’ın başarısı konuşulacak.

. Türkiye’nin ilk UNESCO Edebiyat Şehrinde kültür sanat faaliyetlerini artırarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu kapsamında 6 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde UNESCO Yaratıcı Şehirler Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecek. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na ‘Edebiyat’ alanında Türkiye’den dahil olan ilk şehir Kahramanmaraş’ın güçlü şairlik geleneği, edebi kimliği, ulusal ve uluslararası düzeyde görünür kılınması gibi konular toplantıda ele alınacak. Ayrıca programda sevilen müzisyenler Ayfer Vardar ve Coşkun Karademir’de müzik ziyafeti sunacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bilgilendirme toplantısı ve müzik ziyafetine tüm vatandaşlar davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Aralık Kültür Sanat Yalnız Ardıç Söyleşileri ile Devam Edecek
SANKO Sanat Galerisi, Azmi Atilla’nın 38 Eserlik Sergisine Ev Sahipliği Yapacak
Bir Başka Orkestra 3 Aralık’ta Konser Verecek

Kültür Sanat Haberleri