Kahramanmaraş’a prestij kazandıracak yatırım

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM, yeni yıl da da kampanyalarına ve yatırımlarına kaldığı yerden devam edecek.

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Mesut Bayraktar, Kahramanmaraş’a prestij kazandıracak büyük bir alışveriş merkezinin temelinin atıldığını belirterek, Bu yatırımın Kahramanmaraş’a örnek bir yatırım olacağını söyledi.

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM, Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, 2020 yılını gazetemize değerlendirerek, 2021 yılı öngörülerini açıkladı. Tütüncü AVM’de her bütçeye uygun kampanyaların olduğunu belirten Bayraktar, pandemi sürecinde, bir çok sektörde sıkıntılar yaşandığına değinerek 2020’de yeni kampanyalar sunan ve kaliteyi uygun fiyata satanların ayakta kaldığını belirtti. Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü:

SÜREKLİ KAMPANYA YAPTIK

2020 yılı tüm dünyada pandemi senesiydi. Covid-19 a bağlı olarak ekonomik krizler meydana geldi. Genel anlamda baktığımızda 2020 yılı ekonomisi tüm Türkiye’de olumsuz geçti. Fakat buna bağlı olarak, pandemi sürecinde boş durmayıp, yeni kampanyalar sunan, kaliteyi uygun fiyata satan firmalar ayakta kalabilme savaşında daha şanslıydı. Pandemi sürecinde düğünlere ara verilmesi bizim sektörü olumsuz yönde etkiledi. Fakat biz Tütüncü AVM olarak sürekli kampanyalar yaparak, kaliteyi uygun fiyata satıp müşteri memnuniyeti odaklı çalıştık ve bu süreçten daha az etkilendik.

2021’DE EKONOMİ NEFES ALACAK

2021 yılı öngörülerime gelecek olursak; Pandeminin etkilerinin bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum. Bununla birlikte aşı çalışması ile ülkemizde piyasaların biraz daha nefes aldığı öngörülmekte. Döviz ve altının düşüşlerinden görülüyor ki, 2021 yılı ortalarında kalıcı bir rahatlama olacağı ümidindeyim. Tütüncü AVM yönetim kurulu başkanı olarak ben de aşı yaptırmayı düşünüyorum. Temennim 2021 yılının hem sağlık hem ekonomi anlamında her şeyin yolunda gitmesidir. Biz Tütüncü AVM olarak durmak yok yola devam diyerek, Kahramanmaraş’a prestij kazandıracak büyük bir alışveriş merkezinin temelini atmış bulunmaktayız. Umarım bu yatırımımız Kahramanmaraş’a örnek bir yatırım olur diyerek sözlerimi şöyle tamamlamak istiyorum. 2021 yılı; salgının olmadığı, ekonominin şahlandığı, yatırımların arttığı, memleketimizin ve ülkemizin daha güzel günler göreceği bir yıl olur.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Maraştan’ın yeni sayısı yine çok özel!

Kahramanmaraş Haberleri