Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden EKPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Nisan’da yapılacak EKPSS öncesi özel gereksinimli vatandaşlar ve refakatçileri için ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak

.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında özel gereksinimli bireylerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, 19 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için ulaşım desteği sağlanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, daha önce 257 özel gereksinimli vatandaşa hazırlık kursu desteği sunulurken, sınav günü de adaylar yalnız bırakılmayacak.

Toplamda bin 872 özel gereksinimli vatandaş ve refakatçileri, Büyükşehir Belediyesi’ne ait erişilebilir araçlarla 24 farklı sınav merkezine güvenli şekilde ulaştırılacak.

Ulaşımda Engeller Kalkıyor

Ücretsiz servis hizmeti sayesinde adayların sınav günü ulaşım konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması hedefleniyor. Servisler, 19 Nisan Pazar günü saat 08.00’da Büyükşehir Belediyesi binası önünden hareket edecek.

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, 0344 223 10 75 numaralı telefonu arayarak veya ALO 153 Çağrı Merkezi üzerinden başvuru yapabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

EŞİK Projesi’nde Okul Finalleri Sona Erdi
Eğitimcilerden Şiddet Tepkisi Sözün Bittiği Yerdeyiz
KSÜ’de Uluslararası Akademik Buluşma

Eğitim Haberleri