KAMAYSAD yönetimini oluşturacak olan üyeler Kahramanmaraş Saffron Otel’de yapılan ilk toplantıyla bir araya geldiler. Kurulum toplantısına Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) yönetim danışmanı Ayhan Ongun’un da katıldı.
Kahramanmaraş Yemek Sanayicileri Derneği (KAMAYSAD)’ın başkanlığını ATS Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türksayar yapacak. Yapılan toplantıda konuşan Başkan Türksayar, “Kahramanmaraş Yemek Sanayicileri Derneği (KAMAYSAD)’ın öncelikli hedefimiz Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Yemek Sanayicilerini bir araya getirerek kurumsal bir koordinasyon sağlamak. Sektörümüzün önemi ve gücü her geçen gün daha da artıyor. Hassas bir sektör de, halk sağlığını doğrudan ilgilendiren kritik bir nokta da görev yapıyoruz. Kahramanmaraş’ta çok değerli firmalar var. Sektörde çalışan firmalarımızı bir araya getirip koordinasyonu sağlamak daha sonra da yapacağımız faaliyetlerle bu birlikteliği pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Yemek sanayicilerinin Kahramanmaraş’ ta geç de olsa bir çatı altında toplanmış olması hem yemek sanayinde, hem de gıda sektöründe önemli bir kazanımdır. Kahramanmaraş Yemek Sanayicileri Derneği (KAMAYSAD) olarak bölgede etkili ve saygın bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak bölgemiz ekonomisine ve sosyal yaşamına katkı sunmaya gayret edeceğiz.
Bu arada üretim izni olmayan firmaların sektörün saygınlığına ve insan sağlığına zarar vermelerini önlemek için de gerekli çalışmaları yapacağız. Derneğimizin kurulmasıyla birlikte yemek sanayicilerinin de içinde yer aldığı gıda sektörü halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için elinden geleni yapacaktır. Bölgemizde faaliyet gösteren ve üretim izni olan tüm yemek sanayicilerini derneğimize katılmaya çağırıyoruz”dedi.
KAMAYSAD KURUCU YÖNETİM KURULU:
Ahmet Türksayar : ATS Yemekçilik
Adem Bulut : Sünbül Yemekçilik
İ. Kaan Arayan : Arbay Yemekçilik
Durdu Palabıçak : Pala Yemekçilik
Ahmet güdüklü : Osmanlı Yemekçilik
İbrahim Kandilcik : Şölen Yemekçilik
Eyup Palabıçak : Bilgeler Yemekçilik
Salman Sünbül : Sünbül Gıda
Tacettin Gözübüyük: Elçin Yemekçilik