Hibe desteği alanlar belli oldu: Kahramanmaraş'ta sözleşme süreci başladı

Kahramanmaraş’ta bireysel sulama sistemleri için hibe almaya hak kazananların asil listesi açıklandı. Yatırımcılar 24 Haziran–3 Temmuz 2025 tarihleri arasında sözleşme imzalamazsa destek hakkını kaybedecek.

Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Destekleri çerçevesinde yürütülen “Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkındaki 2021/7 sayılı Tebliğ” kapsamında 2025 yılı 20. Etap başvurularında hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan yatırımcıların asil listesini kamuoyuna duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tarımsal üretimde verimliliği artırmak ve su kaynaklarının etkin kullanımını teşvik etmek amacıyla yürüttüğü destekleme programına, 2025 yılı için yapılan başvuruların değerlendirme süreci tamamlandı.

Yatırımcıların dikkatine: Son tarih 3 Temmuz

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, asil listede yer alan yatırımcıların 24 Haziran - 3 Temmuz 2025 tarihleri arasında Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne şahsen başvurarak hibe sözleşmelerini imzalamaları gerektiği belirtildi.

Bu süre zarfında sözleşme imzalamayan yatırımcıların hibe hakları iptal edilecek. Ayrıca başvuru sahiplerine ayrıca yazılı tebligat yapılmayacağı vurgulandı.

Asil listeye ulaşmak için tıklayınız: https://kahramanmaras.tarimorman.gov.tr/Duyuru/376/2025-Yili-20-Etap-Bireysel-Sulama-Destekleri-Kapsaminda-Basvurusu-Uygun-Bulunan-Yatirimci-Asil-Listesi

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’nun sınır mahallelerine önemli ulaşım yatırımı
Kene tehdidine karşı Büyükşehir sahada
Onikişubat Belediyesi’nin Gündüz Bakımevi’nde ilk mezuniyet heyecanı

Kahramanmaraş Haberleri