Halk Başkanı’nı bekliyor…

Halk Başkanı’nı bekliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en çok destek veren illerden bir tanesi olan Kahramanmaraş’ta çoşkulu anlar yaşanıyor. Vatandaş sabahın erken saatlerinde soğuk havaya aldırış etmeden ön sıralarda yer alabilmek için Müftülük Meydanın doldurmaya başladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Müftülük Meydanında yapacağı miting öncesi halk meydanları doldurmaya başladı. Yediden yetmişe, Ailesiyle birlikte Müftülük meydanına akın eden vatandaş ellerinden Türk Bayraklarıyla, Cumhurbaşkanına ve Vatanına olan bağlılığını ve sevgisini gösteriyor.

Cumhurbaşkanı’nı yakından görmek isteyen vatandaşlar, miting programına saatler kala yerini almaya başladı. Vatandaşların www.marastanhaber.com’a  yaptığı açıklamada, ‘Kahramanmaraş Tarihinin en kalabalık, mitingini gerçekleştireceğiz. Vatanımıza, milletimize, devletimize, bayrağımıza ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgimiz sonsuzdur. Allah onu başımızdan eksik etmesin, ilk ziyaretini de Kahramanmaraş’ı tercih etmesi bizi çok mutlu etti. Umuyoruz ki, bugün Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına birçok projeler açıklayacaktır ve müjdeler verecektir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri