Hafta Sonu Şehir Genelinde Zorlu Hava Koşulları Bekleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (akom), 10 Ve 11 Ocak Tarihlerinde Şehir Genelinde Etkili Olması Beklenen Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Vatandaşları Uyardı.

Akom Tarafından Paylaşılan Meteorolojik Değerlendirmelere Göre; Onikişubat, Dulkadiroğlu Ve Türkoğlu İlçelerinde Yağmur Ve Karla Karışık Yağmur Beklenirken, Bin Metre Rakımın Üzerindeki Bölgelerde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağışının Etkili Olacağı Öngörülüyor. Şehrin Diğer İlçelerinde İse Kar Yağışının Zaman Zaman Kuvvetli Şekilde Görülebileceği İfade Edildi.

Buzlanma Ve Don Riskine Dikkat

Açıklamada, Özellikle Gece Ve Sabah Saatlerinde Hava Sıcaklıklarının Düşmesiyle Birlikte Buzlanma Ve Don Olaylarının Yaşanabileceğine Dikkat Çekildi. Yetkililer, Başta Sürücüler Olmak Üzere Yayaların Da Dikkatli Olması Gerektiğini Vurgulayarak, Olası Kazalara Karşı Tedbirli Olunması Çağrısında Bulundu.

Ekipler Sahada, Teyakkuz Halinde

Büyükşehir Belediyesi, Olumsuz Hava Koşullarının Ulaşımda Ve Günlük Yaşamda Aksamalara Yol Açmaması İçin Tüm Ekiplerin Teyakkuz Halinde Olduğunu Duyurdu. Karla Mücadele Çalışmaları Kapsamında Kar Küreme, Tuzlama Ve Solüsyon Uygulamaları İçin Gerekli Hazırlıkların Tamamlandığı, İhtiyaç Duyulan Noktalara Hızlı Şekilde Müdahale Edileceği Bildirildi.

Yetkililer Ayrıca, Kış Şartlarıyla Mücadele Sürecinde Yaşanabilecek Olumsuzlukların Ve Vatandaş Taleplerinin Alo 153 Çağrı Merkezi Üzerinden Büyükşehir Belediyesine İletilebileceğini Hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükşehir Çocuklara Yeni Bir Yaşam Alanı Kazandırıyor
Hatay Dağ Ceylanları Dört Yıl Sonra Karla Buluştu
Türkoğlu’nda 3 Bin 844 Kalıcı Konut Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Yaşam Haberleri