Sosyal belediyecilik anlayışıyla her kesime dokunan çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesinde özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinesinde Abdurrahim Karakoç Ortaokulu’nda düzenlenen program, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.
Palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli fiziksel aktivitelerle gün boyu eğlenen çocuklar, doyasıya vakit geçirdi. Renkli görüntülere sahne olan programda, Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Gençlik Hareketi üyeleri de aktif rol aldı. Gönüllü gençler, çocuklarla birebir ilgilenerek oyunlar oynadı ve etkinliğe neşeli bir atmosfer kazandırdı.
Programa; Ekinözü Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Hikmet Özer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç da katılarak çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Protokol üyeleri, ailelerin taleplerini dinleyip çocuklarla yakından ilgilendi.
Hediyelerle Sevinçleri Katlandı
Etkinlik kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından özel gereksinimli çocuklara çeşitli hediyeler takdim edilirken, Sular Akademi Hastanesi de programa destek vererek bot, çorap ve bere gibi kışlık giyim ürünleri hediye etti. Sağlanan destekler aileler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Çocukların mutluluğunun ön planda olduğu program, ailelerden de büyük takdir topladı. Veliler, çocuklarının böyle özel ve anlamlı bir etkinlikle mutlu edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.