Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmaları kapsamında Akyar Mahallesi TOKİ Konutları bağlantı yollarının asfalt kaplamasını tamamladı. Çalışma ile bölge sakinleri daha güvenli, düzenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuştu.
Belediye, 105 mahallenin tamamında yol standartlarını yükseltmek için yoğun mesai harcıyor. Modern ve dayanıklı yollarla vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen ekipler, Akyar Mahallesi’nde yapılan çalışmaları kısa sürede tamamladı.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, “İlçemizin her köşesinde hemşehrilerimize yakışır yollar inşa etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Akyar Mahallemizde TOKİ konutlarının bağlantı yollarını modern bir görünüme kavuşturduk. Bu hizmet, hem bölge sakinlerinin ulaşımını kolaylaştıracak hem de mahallemizin değerine değer katacaktır” dedi.
Başkan Akpınar, emeği geçen belediye personeline teşekkür ederek yapılan hizmetin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.