Büyükşehir’in Gönül Sofrası 4 Mart’ta Andırın’da Kuruluyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin “İlçemde İftar Var” programı 4 Mart’ta Andırın’da düzenlenecek. İlçe Spor Salonu’nda kurulacak gönül sofrasında yüzlerce vatandaş aynı anda oruç açacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN GÖNÜL SOFRASI 4 MART’TA ANDIRIN’DA KURULACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu ilçelere taşımak amacıyla düzenlenen “İlçemde İftar Var” programı bu yıl da yoğun ilgiyle devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez hayata geçirilen ve vatandaşlardan büyük beğeni toplayan organizasyonun yeni durağı Andırın olacak.

Program kapsamında 4 Mart Çarşamba günü Andırın İlçe Spor Salonu’nda kurulacak iftar sofrasında yüzlerce vatandaş bir araya gelerek oruçlarını birlikte açacak. Geniş katılıma uygun şekilde hazırlanan alanda her yaştan vatandaş Ramazan’ın bereketini paylaşma fırsatı bulacak.

RAMAZAN AKŞAMINA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından titizlikle planlanan organizasyonda, iftar öncesi ve sonrasında Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan programlarla geleneksel Ramazan kültürünün yeni nesillere aktarılması hedefleniyor.

Geleneksel gösteriler, eğlenceli aktiviteler ve sürpriz etkinliklerle Andırın’da Ramazan akşamı şenlik havasında yaşanacak. Program, yalnızca bir iftar buluşması olmanın ötesinde, toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir sosyal etkinlik olarak öne çıkıyor.

TÜM ANDIRINLILARA DAVET

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik ruhunu şehrin tüm ilçelerine ulaştırmaya devam edecekleri belirtilerek Andırın’da düzenlenecek iftar programına tüm vatandaşlar davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta 15. Yüzyıldan Kalan Tarihi Köprü Depremlere Meydan Okudu
KSÜ’de Huzurevi Sakinlerine Anlamlı İftar
Kahramanmaraş’ta Ramazan Sokağında İftar Eğlence Bir Arada

Kahramanmaraş Haberleri