Büyükşehir’in Atölyesinde Sevgi Şekil Aldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla anne ve çocukları bir araya getiren özel bir etkinliğe imza attı.

Kahramanmaraş Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) öncülüğünde düzenlenen “Çanta Charm Yapım Atölyesi”, çocuklara anneleri için kendi hediyelerini hazırlama fırsatı sundu.

Piazza AVM zemin katında gerçekleştirilen etkinlikte anne ve çocuklar birlikte tasarım yaparak keyifli vakit geçirdi. Miniklerin hayal gücüyle hazırlanan çanta süsleri, Anneler Günü’nün en anlamlı hediyelerine dönüştü.

ÇOCUKLARIN HEDİYELERİ DUYGULANDIRDI

Atölye boyunca çocuklar çeşitli materyaller kullanarak anneleri için özel tasarımlar hazırladı. Sevgiyle yapılan hediyeler, anneler için unutulmaz birer hatıra oldu.

Etkinlikte hem eğlenen hem de yeni beceriler kazanan çocuklar, anneleriyle birlikte üretmenin mutluluğunu yaşadı. Organizasyonun aile içi iletişimi güçlendirmesi ve çocukların el becerilerine katkı sağlaması da dikkat çekti.

“ANNECİM SENİ ÇOK SEVİYORUM”

Etkinliğe katılan 9 yaşındaki Begüm Özcan, annesi için hazırladığı hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün Anneler Günü. Annem için çanta süsü hazırladık. Annecim seni çok seviyorum” dedi.

Vedat Paköz ise ilk kez kendi yaptığı bir hediyeyi annesine vereceğini ifade ederek, “O yüzden çok mutluyum. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Seda Nur Doğanay da annesi için kendi elleriyle charm hazırladığını belirterek, hediyesinin çok beğenileceğini düşündüğünü söyledi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, anne ve çocukların birlikte geçirdiği keyifli anlarla tamamlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Anneler Günü Bir Başka
Anneler Günü’nde Şehit ve Gazi Aileleriyle Anlamlı Buluşma
Anneler Günü’nde Ayser Çalık Ortaokulu’nun Kayıpları Dualarla Anıldı

Gündem Haberleri