Büyükşehir’den 23 Ayda Andırın’a 1 Milyarlık Yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın’a kazandırılan dev yatırımlar, 4 Mart Çarşamba günü saat 16.30’da, Andırın Atıksu Arıtma Tesisi’nde düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlarla yerleşim yerlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yön vermeye devam ediyor. Her alanda gelişen ve kalkınan Kahramanmaraş anlayışını merkeze alan Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da tamamladığı yatırımları gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle hizmete sunacak.

Alt ve Üstyapı Yatırımları Hizmete Alınıyor

Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla sadece Kahramanmaraş’ın değil, bölgenin de sosyal ve kültürel cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Andırın, yeni yatırımlarıyla katma değerini katbekat artırıyor. Bu kapsamda; Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan; Atıksu Arıtma Tesisi, altyapı yatırımları, yol yatırımları ve prestij cadde projelerinin toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. 4 Mart Çarşamba günü saat 16.30’da Andırın Atıksu Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine tüm vatandaşlar davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dulkadiroğlu Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Fatma Gölcü Camii Yeniden Yükseliyor İhale 17 Mart’ta Yapılacak
Büyükşehir Yol Yenilemelerini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Haberleri