Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Zübeyde Hanım Caddesi, Trabzon Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi’nde devam eden yol yenileme, altyapı güçlendirme ve üstyapı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Görgel, teknik ekiplerden projelerin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi alırken çalışmaların belirlenen program doğrultusunda sürdüğünü ifade etti.
Saha incelemeleri sırasında görev yapan personellerle de bir araya gelen Başkan Görgel, gece gündüz demeden sahada emek veren ekiplerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Konforlu ve Güvenli Ulaşım Hedefi
Şehir merkezindeki ana arterlerde yürütülen çalışmaların ulaşım kalitesini artırmayı amaçladığını vurgulayan Başkan Görgel, “Şehrimizin en yoğun kullanılan caddelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Hedefimiz, Kahramanmaraş’ı daha modern, güvenli ve konforlu bir şehir haline getirmek. Tüm ekiplerimiz büyük bir özveriyle sahada görev yapıyor. Bu süreçte gösterdikleri anlayış ve sabır için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.