Başkan Görgel ve Vali Ünlüer, Ferhuş Sağlık Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

Şehrin sağlık altyapısını güçlendirecek önemli yatırımlardan biri olan 600 yataklı Ferhuş Sağlık Kompleksi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte yapımı devam eden Ferhuş Sağlık Kompleksi’ni ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Görgel, “İnşallah kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak bu tesis, Kahramanmaraş’ımızın sağlık vizyonuna büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nin yanında Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilen dev tesis, tamamlandığında şehrin sağlık hizmet kapasitesini önemli ölçüde artıracak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve Vali Mükerrem Ünlüer, sağlık kampüsü şantiyesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında Başkan Görgel ve Vali Ünlüer’e, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Vali Ünlüer ve Başkan Görgel, tesisin inşasında gelinen aşamaya ilişkin teknik ekipten kapsamlı bilgiler aldı.

“KAHRAMANMARAŞ’IMIZIN SAĞLIK VİZYONUNA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”

Ferhuş Sağlık Kompleksi’in Kahramanmaraş’ın sağlık altyapısına ciddi oranda güç katacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ımızın sağlık altyapısını güçlendirmek adına yapılan her yatırım, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Bugün Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ile birlikte 600 yataklı Ferhuş Sağlık Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Şehrimizin sağlık kapasitesini önemli ölçüde artıracak bu dev tesisin planlanan şekilde ilerlediğini görmek bizleri oldukça memnun etti. İl Sağlık Müdürümüz ve yüklenici firma yetkililerinden yapım sürecine dair kapsamlı bilgiler aldık. Ferhuş Sağlık Kompleksi tamamlandığında modern donanımı, geniş hizmet yelpazesi ve yüksek kapasitesiyle yalnızca Kahramanmaraş’a değil, bölge illerine de hizmet verecek önemli bir merkez olacak. İnşallah kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak bu tesis, Kahramanmaraş’ımızın sağlık vizyonuna büyük katkı sağlayacaktır. Bu süreçte emeği geçen tüm kurumlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve yüklenici firma ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Başkan Hanifi Toptaş, vefatının 103’üncü yıl dönümünde Sütçü İmam’ı andı
NFK’de Çevre Temalı Tiyatro Coşkusu Geri Dönüşüm Ormanı” Sahnede
Başkan Halit Orhan Deprem Bölgesinde Mücbir Sebep Süresi Uzatılmalı

Kahramanmaraş Haberleri