Aynı zamanda SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri olan Dr. Yıldırım, mesajında Ramazan ayının ardından idrak edilen bayramların toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesine önemli katkı sağladığını belirtti.
Bayramların sevgi, huzur ve anlayış duygularının pekiştiği özel zamanlar olduğuna dikkat çeken Yıldırım, toplum olarak bu değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Yıldırım, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın ardından gelen bayramı sevgi, huzur ve anlayış içerisinde yaşamaya toplum olarak hepimizin ihtiyacı var” dedi.
Bayramların manevi yönünün yanı sıra kuşaklar arasında güçlü bağlar kurduğunu vurgulayan Yıldırım, geleneklerin yaşatıldığı bu özel günlerin geçmiş ile gelecek arasında önemli bir köprü oluşturduğunu kaydetti.
Dr. Yıldırım mesajının sonunda, Ramazan Bayramı’nın ülkeye birlik, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.