Kahramanmaraş İstiklalspor’un Antalya Corendon Stadyumu’nda Ayvalıkgücü ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesi Maraşlıoğlu, Alanya’da yaşayan hemşerilerini yalnız bırakmadı. Maraşlıoğlu, Kahramanmaraşlı taraftarları Antalya’ya taşımak üzere otobüs organizasyonu düzenlediklerini belirtti.
“Şampiyonluk yolunda takımımızın yanında olmak boynumuzun borcudur” diyen Maraşlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu sezon İstiklalspor’umuz basketbolda 1. Lige yükselerek bizleri gururlandırdı. Şimdi sırada futbol takımımız var. Ayvalıkgücü karşısında alacağımız galibiyetle inşallah 2. Lige yükseleceğiz. Bizler de Alanya’da yaşayan Kahramanmaraşlı iş insanları olarak bu yolda üzerimize düşeni yapıyor, hemşerilerimizin ulaşımını sağlamak için otobüs desteği veriyoruz.”
Maraşlıoğlu, hemşerilerine çağrıda bulunarak tribünleri doldurmaya ve takıma tam destek vermeye davet etti.