AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül’den 19 Mayıs Mesajı

Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı M. Burak Gül, 19 Mayıs’ın bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirterek gençliğin Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu vurguladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, 19 Mayıs 1919’un Türk milletinin bağımsızlık yolundaki kararlılığının en önemli simgelerinden biri olduğunu ifade etti.

“19 MAYIS TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

Gül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı Milli Mücadele’nin milletin birlik ve inancıyla zafere ulaştığını belirterek, 19 Mayıs’ın esarete karşı verilen mücadelenin dünyaya ilan edildiği tarihi bir gün olduğunu söyledi.

GENÇLİK TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GÜCÜ

Gençlerin ülkenin geleceğinde kritik rol oynadığını vurgulayan Gül, milli ve manevi değerlere bağlı, donanımlı ve üretken gençlerin Türkiye’nin yarınlarını şekillendireceğini ifade etti.

“KARARLILIK VE BAŞARI DEVAM EDİYOR”

Kahramanmaraşlı gençlerin birçok alanda önemli başarılara imza attığını belirten Gül, sporun ve gençliğin desteklenmesinin toplumsal gelişim açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi.

ŞEHİTLER VE GAZİLER RAHMETLE ANILDI

Mesajının sonunda tüm vatandaşların 19 Mayıs Bayramı’nı kutlayan Gül, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelenin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle andı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rektör Okumuş Temsili Askerlik Törenine Katıldı
Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Fener Alayı ve Bayrak Yürüyüşü Düzenlendi
Başkan toptaş gençliğin onikişubat’ını hep birlikte inşa ediyoruz

Gündem Haberleri