Adalet Bakanlığına operasyon ne zaman düzenlenecek

Adalet Bakanlığına operasyon ne zaman düzenlenecek

Adalet Bakanlığı’nda FETÖ’cü  Memurlarına sıra ne zaman gelecek?

FETÖ’cü hain darbe yapılanmasının kamu kurumlarından ihracını  Türkiye Cumhuriyet Devleti ivedi ve kararlılıkla yürütüyor. Devletin bütün kurumlarında bir tane bile FETÖ cü kalmayacak düsturuyla hareket eden Bakanlıklar kendi kurumlarındaki bütün FETÖ mensuplarının tasfiyesi için yoğun şekilde mücadele ediyor.

FETÖ mensuplarının en çok torpille işe soktuğu memuriyet kurumlarından biri olarak tahmin edilen Adalet Bakanlığın’da henüz memur  tasfiyesi yapılmadı. HSYK’ya sızmış Hakim ve Savcı  FETÖ mensuplarını görevinden almakla uğraşan Bakanlıktan halkın talebi OHAL içerisinde çok hızlı ve seri bir şekilde Adalet Bakanlığı’ndaki teröristlerin temizlenmesidir.

Zabıt Katipliği, Mübaşirlik, Gardiyanlık gibi birçok memurluk dalını içinde bulunduran kurum açıktan atama ile memur temini sağlıyor.

Halkın, Devletin hızlı karar almaya ve yargı elini Devlet tarafından güçlendirmeye yönelik alınan OHAL kararını sonuna kadar desteklediğini bildirir, Adalet Bakanlığı kurumuna da acilen müdahale edilmesini tavsiye ederiz. Takdir Yüce Devletimizindir…

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri