Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahıslara yönelik olarak huzur ve güven operasyonu düzenledi. Operasyon sonucunda kasten adam öldürme suçundan aranan F.K.C. (21) ile değişik suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri için Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından Afşin Adliyesi’ne sevk edilen 5 şahıstan F.K.C., tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
F.K.C.’nin, Antalya’da 2012 Ağustos’unda işlenen cinayetle ilgili olarak bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi. F.K.C.’nin, 3 yıl önce cezaevinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildiği, Antalya Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılama sonucunda ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi.
3 yıldır aranıyordu, uygulamada yakalandı
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 7 yıl önce Antalya’da işlenen cinayet nedeniyle 15 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 3 yıldır da aranan şahıs, huzur uygulamasında yakalandı.
İlk yorum yazan siz olun