KÖYLERDE MAHÇİÇEK SEVGİSİ

Seçim çalışmaları kapsamında köy ve belde gezilerini sürdüren AK Parti Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, seçim bölgesindeki köylerde büyük ilgi ve sevgi görüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
KÖYLERDE MAHÇİÇEK SEVGİSİ

30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle köylere büyük önem veren ve bölgesini karış karış gezen Mahçiçek, Yolyanı, Rahmacılar, Saygılı, Muratlı, Kısıklı, Kerimli, Reyhanlı, Topçalı, Suluyayla, Yeniköy ve Demrek'te "efsane başkan Mahçiçek" sloganları ve yoğun sevgi ve ilgi ile karşılandı.

 

Ak Parti Oniki Şubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatı ile bölgeyi karış karış gezen Mahçiçek, “Allah’a şükürler olsun ki Oniki Şubat ilçemiz sınırlarının tamamında vatandaşlarımızdan büyük bir ilgi görüyoruz" dedi.

Gittiği köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Mahçiçek, "Kahramanmaraş'ı ulusal ve uluslararası ölçekte daha modern bir şehir yapmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını" söyledi.

 

Yeni dönemde önemli projeri hayata geçireceklerini kaydeden Mahçiçek Şunları söyledi: “Yeni dönemde de her alanda projelerimiz var. Çünkü proje bizim işimiz. İşe bir soyunup başladık mı her şeyin en iyisini yapacağımızdan şüpheniz olasın. Buraların altyapısı, kanalizasyonu su tesisatı eskimiş. Ama kentsel dönüşümle bunların hepsi yenilenir. Bunların hepsini yaparız. Bizim kafamızdaki düşünce şu, Kahramanmaraş’ımızı bütün mahalleleriyle Türkiye’de örnek gösterilen, bir şehir yapmak. Bunu yapacak bilgimizde var, kabiliyetimiz de var.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.