Kahramanmaraş İmsakiye (2021) Kahramanmaraş Ramazan iftar vakti ve sahur saatleri

Kahramanmaraş için ilk sahur vakti ne zaman? Kahramanmaraş için imsak vakti ne zaman? Kahramanmaraş ilk orucunu ne zaman açacak? Kahramanmaraş ili için Diyanetin İmsakiyesi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2021 22:19
Kahramanmaraş İmsakiye (2021) Kahramanmaraş Ramazan iftar vakti ve sahur saatleri

Ramazan İmsakiye 2021 ile Kahramanmaraş'ın iftar saatleri, imsak vakti ve sahur saati bilgileri için doğru yerdesiniz. On bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, sahur ne zaman ve imsak vakti saat kaçta bitecek, teravih namazı saat kaçta kılınacak gibi soruların tamamına imsakiye ile ulaşabileceksiniz.

kahramanmaras-imsakiye-001.jpg

Kahramanmaraş iftar vakti ve 30 günlük iftar saatleri tablosu altında yer alıyor. Geri sayım aracı üzerinden ise Kahramanmaraş sahur vakti ve sahur saati için kalan süreye göz atabilirsiniz. İmsakiye Kahramanmaraş 2021 ile Ramazan ayının heyecanını bu yıl da marastanhaber.com.tr’nin iftar saatleri ve sahur, imsak vakti sayfasında yaşayabilirsiniz.

İFTAR VAKTİ

İftar, kelime olarak “orucu açmak, oruçluya orucu açtırmak’’ anlamlarına gelir. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar heyecanı yaşanırken, iftar saatleri ve iftar vakti saat kaçta sorusu ise en çok merak edilen konular arasında yer alır. Kahramanmaraş iftar vakti saat kaçta sorusu için imsakiye 2021 ile iftar saati bilgilerini öğrenebilirsiniz.

SAHUR VAKTİ

Sahur, kelime olarak “sabah olmadan önceki vakit, gecenin son üçte biri” anlamını taşır. Aynı zamanda oruç tutmaya hazırlık olarak fecrin doğmasından önce yenen yemeğe verilen isimdir. Ramazan ayının gelişi ile birlikte sahur heyecanı yaşanırken, Kahramanmaraş sahur ne zaman sorusu için imsakiye 2021 ile sahur saati bilgilerini öğrenebilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.