Yeniden tek yürek olmamız gerektiğini anladık

Yeniden tek yürek olmamız gerektiğini anladık

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Yeniden tek yürek olmamız gerektiğini anladık

KentmarNet Telekom İşletme Müdürü Ahmet Evrensel 15 Temmuz Darbe Girişiminin birinci yılına yönelik açıklamalarda bulundu. “15 Temmuz Türkiye’nin yeniden doğuşu oldu” dedi.

Ahmet Evrensel açıklamalarında; “15 Temmuzda hükümetimizin ve milletimizin dik duruşu ile darbe girişimini başarılı bir şekilde püskürtmeyi başardık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bütün halk sokaklara döküldü. Milletimiz kendi tankına, kendi silahına karşı savaştı. 15 Temmuz Türkiye’nin yeniden doğuşu oldu. Düşmanlarımız kendilerini belli etti. Bundan sonra ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışan bütün şer odakları karşılığını alacaklardır.” İfadelerine yer verdi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin püskürtülmesi milletin direnişinin sayesinde olduğunu söyleyen Ahmet Evrensel; “15 Temmuz bize yeniden tek yürek olmamız gerektiğini gösterdi. Ve Türk milleti bu işin de içinden alnının akıyla çıktı. Daha önceki darbe girişimleri başarılı oldu, ama bu kez devletimizin ve milletimizin birlik olması sonucu başarılı olamadılar. Günlerce nöbetler tuttuk, bayraklarla meydanlarda bekledik. Gelecek nesillerimizin de bu vatan sevgisine sahip çıkacaklarına inanıyorum.  15 Temmuz darbe girişimine izin vermemek için canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.