Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni isim atandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Edip Çelik Atandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2018 09:43
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni isim atandı

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak’ın katılımlarıyla Yabancı Diller Yüksekokulunda gerçekleştirilen törenle Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kurt müdürlük görevini Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Edip Çelik’e devretti.

Devir-teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Pak, Yabancı Diller Yüksekokuluna sunduğu hizmetler dolayısıyla Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kurt’a teşekkür etti. İdari görevleri bayrak yarışına benzeten Prof. Dr. Zekeriya Pak, “İdari görevler geçicidir. Akademisyenler olarak bizlerin asıl vazifeleri bilimsel çalışmalar yürütmektir. Yüksekokulumuzun bugüne gelmesinde görev alan bütün hocalarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Edip Çelik hocamız da görev süresi boyunca aldığı bayrağı daha ileri noktalara taşıyacaktır. Asıl olan üniversitemizdir. Asıl olan devlettir. Bizlere düşen bu görevlerde bulunduğumuz süre içinde elimizden gelen çabayı göstermektir.” diye konuştu.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Edip Çelik, kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini sundu. Çelik, Yüksekokulunun başarı çıtasını daha yukarı noktalara taşımak için gayret göstereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.