Veteranlar Türkoğlu'nda buluştu

Türkoğlu Belediyesi, Türkoğlu İlçesinin 1960-70-80 ve 90 lı yıllarında ilçedeki çeşitli takımlarında ve özellikle Türkoğlu Belediyespor takımında top koşturmuş ve emeği geçmiş olan futbolcuları tekrar buluşturarak bir araya getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 11:29
Veteranlar Türkoğlu'nda buluştu

Türkoğlu Spor tesislerinde, aralarında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un da bulunduğu, İki takım kurularak maç yapıldı.

Veteranları, tekrar çok eski futbolculuk dönemlerindeki yıllara götüren bu karşılaşmada, dostluk kazanarak 2-2 sona erdi.

Karşılaşma sonunda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Birbirinden güzide her meslekten Türkoğlu’muzdan ayrılmış, ama gönlü Türkoğlu ile yanıp tutuşan, Türkoğlulu hemşerilerimizle yani, Veteranlarla çok harika bir maç yaptık. Hakeminde katkılarıyla 2-2 bitti.

Burada önemli olan, bu güzide topluluğu Türkoğlu’nda toplayıp, şuan yeşil saha olan ama gençlik ve çocukluk yıllarında çamur saha olan yerde hatıralarını yaşatmaktı. Bunun yanında Türkoğlu’ndaki değişimi, dönüşümü görmelerini sağlamak. Bu güzide topluluk Türkoğlu’muzun dışında, Türkiye’nin değişik yerlerinde görev yapmaktadırlar. İnşallah emekli olduklarında tekrar Türkoğlu’nu tercih edecekler.

veteranlar-turkoglunda-bulustu2.jpg

Türkoğlu her zaman söylediğimiz gibi değişim, dönüşüm, değer içerisindedir. Bu değerli toplulukta Türkoğlu’muza bugün değer kattılar. Kendilerine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Eski kalecilerden Ahmet Pekmez; “Ben 60 sene önce buranın güzide gelen kalecisiydim. Ve Kahramanmaraş’ta 3 tane takım vardı. Onikişubat, Kalespor ve İdman Yurdu bu takımlarla, biz burada yöneticimiz olan Ali Biber hocamızla Türkoğlu takımı olarak, Pazarcık ve İslâhiye ilçemizi temsil ederek sağ da sol da maçlar yaptık. Başkanımızdan Allah razı olsun, bizi 60 sene geriye götürdü.

2-080.jpg

Eski futbolcu Cengiz Biber ise; “Yerleşim olarak güzel bir coğrafya ya sahip olan Türkoğlu’nun son yıllarda bir gelişim atağı içerisinde olduğunu görüyoruz. Bizde, sporda kardeşlik, birliklik, beraberlik adına veteranlar futbol maçını düzenledik. Sağ olsun Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş bize böyle bir imkan sağladı. Bu ileriki yıllarda gelişerek turnuva şekline dönüşür diye umut ediyoruz. İnşallah, böyle imkanı sağladığı için tekrardan Başkanıma teşekkür ediyorum.”

veteranlar-turkoglunda-bulustu1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.