Türkoğlu Belediye Başkanını koltuğundan etti!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde koltuğunu, kendisini ziyaret eden Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu öğrencilerine devretti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2018 14:01
Türkoğlu Belediye Başkanını koltuğundan etti!

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Evet bugün çok güzel misafirlerimiz var. "Öncelikle Şehit Niyazi Ergüven ilkokulu Müdürümüze, öğretmenlerine ve sevgili öğrencilerimize bu vesile ile hoş geldiniz, demek istiyorum.

turkoglu-belediye-baskanini-koltugundan-etti!1.jpg

23 Nisan vesilesiyle belediyemizi ziyaret ettiler. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. Ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu günü dünyadaki tüm çocuklara armağan eden tek liderdir. O günden bugüne, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanmakta. Bu yıl 98.yılını kutlayacağız. Bu vesileyle Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu öğrencilerimiz, Türkoğlu Belediyemizi ziyaret ettiler.

turkoglu-belediye-baskanini-koltugundan-etti!4.jpg

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, geleceğimizin doktorları, öğretmenleri, mühendisleri, idarecileri, siyasetçileri, belediye başkanları ve kaymakamları olacak. Açıkçası bu çocuklarımızın iyi yetişmesi ve eğitimlerini kaliteli ve nitelikli alması, ayrıca onların milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri ülkemizin geleceği açısından çok ama çok önemlidir.

turkoglu-belediye-baskanini-koltugundan-etti!2.jpg

Temsili olarak makama oturan öğrencilerimiz, Türkoğlu Belediye Başkanı olarak yapacaklarımızla ilgili bizlere talimat verdiler, kendilerine bu güzel anıdan dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Programda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, öğrencilerin istek ve taleplerini alarak, onlara hediye takdim etti.

turkoglu-belediye-baskanini-koltugundan-etti!.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.