Türkiye Gençlik Vakfı ve Klasik Düşünce okulu programı

TÜGVA(Türkiye Gençlik Vakfı)’nın hayata geçirdiği ‘’Klasik Düşünce Okulu’’ eğitim konferansı Kahramanmaraş Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2018 09:53
Türkiye Gençlik Vakfı ve Klasik Düşünce okulu programı

Etkinliğe Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek katıldı.

Klasik Düşünce Okulu Eğitim Merkezi Kahramanmaraş’ta TÜGVA ( Türkiye Gençlik Vakfı) tarafında hayata geçirildi. TÜGVA’dan yapılan açıklamada ‘’Tarihi ile barışık, kendi medeniyet değerlerinden haberdar ve bu değerleri yüceltecek bir neslin yetişmesi gerektiğinin farkındalığıyla neslimize hitaben kurulmuş; ilim, kültür ve sanat alanında faaliyet gösterecek bir okul olan’’ Klasik Düşünce Okulu’nda’’ eğitimler verilecek’’ denildi.

turkiye-genclik-vakfi-ve-klasik-dusunce-okulu-programi.jpg

19.30’da başlayan etkinlik Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlk dersinde ‘’ Gençliğin Medeniyet Tahayyülü’’ konulu konferansın sunumunu Prof. Dr. Ekrem Demirli gerçekleştirerek gençlere bilgiler aktardı.

Programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.