Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Yönetimi, Rektör Can’ı Ziyaret Etti

Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim-Sen) Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2018 12:16
Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Yönetimi, Rektör Can’ı Ziyaret Etti

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni görevi dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ı tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ temennilerini sundular.

Ziyaret kapsamında KSÜ akademik ve idari personelinin talep ve beklentilerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Rektör Can ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

KSÜ yönetimi olarak katılımlı bir yönetim anlayışını benimsediklerini bu kapsamda öğrencilerin, akademik ve idari personelin görüş ve beklentilerini önemsediklerinin altını çizen Rektör Can, “Liyakati temel alan bir yönetim anlayışıyla bütün çalışanların mensubu olmaktan kıvanç duyduğu, aidiyet duygusunun yeniden canlandığı üreten ve kalkınmada şehrimize öncülük eden üniversiteyi birlikte tesis edeceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.