“Teşkilatlarımız seçime her zaman hazır”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 13:20
“Teşkilatlarımız seçime her zaman hazır”

HABER: EMRE BOZ

Debgici; “Teşkilatlarımız her zaman seçime hazır, şu anda tüm Türkiye’de herkes seçim çalışmasını yapıyor” dedi.

Başkan Debgici açıklamasında; “Türkiye 3 Kasım 2019’a odaklanmışken, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin erken seçim talebi ile Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere gerekli değerlendirilmeler yapılarak erken seçim kararı açıklandı. Teşkilatlarımız her zaman seçime hazır, Şu anda tüm Türkiye’de herkes seçim çalışmasını yapıyor. Teşkilatlarımız yenilendi büyük bir aşkla ve heyecanla bu sefer Cumhur, Başkanını seçecek beraberinde Milletvekillerini de seçecek” dedi.

‘24 Haziran’da Kahramanmaraş’ta ve tüm Türkiye’de tekrar bir zafer yaşayacağımızdan eminim’ diyen Debgici şunları kaydetti; “Yasama ve Yürütmeyi iki farklı oyla aynı anda seçecek. Tabi burada ittifak ve uyum komisyonları çalışıyor. Milli Mutabakat var Türkiye’nin geleceği için Türkiye’nin geleceğini düşünen liderler beraber hareket ediyor. Bunun neticesini sandıkta yüksek bir oy oranıyla göreceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.