Ramada Plaza Kahramanmaraş öğrencilerin yüzünü güldürdü

Yönetim Kurulu Başkanlığını Abdurrahman Özge ve Genel Müdürlüğünü Mehmet Turan’ın yaptığı Ramada Plaza Kahramanmaraş, eğitim alanında öğrencilere her daim destek veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 15:47
Ramada Plaza Kahramanmaraş öğrencilerin yüzünü güldürdü

Bu kapsamda Adıyaman Gölbaşı İlçesinde bulunan Gölkent Ortaokulu öğrencilerinin başarılarını takdir etmek amacıyla, otelde bir yemek programı düzenlendi.

Plaza Kahramanmaraş, Kültür ve Turizm alanında ve Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında eğitime destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda da hem Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sağlamak hem de öğrencilerin başarısına ortak olmak amacıyla, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan Gölkent Ortaokulu’nda okuyan başarılı öğrencilere yemek programı düzenlendi.

ramada-plaza-kahramanmaras-ogrencilerin-yuzunu-guldurdu1.jpg

Yemeğe programına Ramada Genel Müdürü Mehmet Turan, Gölkent Ortaokulu Müdürü Ünal Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Özellikle eğitim alanında birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Ramada Plaza Kahramanmaraş yönetimi miniklerin yüzünü güldürdü.

Düzenlenen yemek programında açıklamalarda bulunan Ramada Plaza Kahramanmaraş Genel Müdürü Mehmet Turan, eğitime çok önem verdiklerini, bu kapsamda da öğrencilerin geleceği için bütün imkânlarını kullanarak destek vereceklerini söyledi. Amaçlarının hem Kahramanmaraş Turizmine can katmak, şehri tanıtmak hem de eğitime destek vermek olduğunu söyleyen Turan şu sözlere yer verdi;

ramada-plaza-kahramanmaras-ogrencilerin-yuzunu-guldurdu2.jpg

‘’ Kahramanmaraş Kültür, Turizm ve sosyal açıdan gelişmiş bir şehir. Bizler hem şehrimizi siz güzel gelecek nesillere tanıtmak istiyor, hem de eğitiminize destek vermek istiyoruz. Bu kapsamda da bir yemek organizasyonu düzenleyerek sizlerle bir araya gelmek istedik. Öncelikle bu organizasyona Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini hazırlayan ve yemek sponsoru olan Küçük Ev Et Lokantası sahibi Emrullah Çuhadar Beyefendi ve Nuri Selimoğlu Beyefendiye, ayrıca Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelen eşsiz Maraş dondurmasını tanıtmak amacıyla öğrencilerimize ikramda bulunan MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kambur Beyefendiye ve Genel Müdürü Sırrı Yanık Beyefendiye teşekkür ederiz.

Sevgili öğrenciler kısıtlı imkânlarla çok güzel başarılara imza atıyorsunuz. Bizler sizin başarılarınızı görmezden tabi ki gelemeyiz. İstedik ki hem şehrimizi görün tanıyın, Kahramanmaraş’ın güzelliklerini görün, hem de başarınızın karşılığını alın. Sevgili çocuklar, gençler eğitim, hayatınızın en önemli parçası haline gelmeli. Sizin geleceğinizi, imkânlarınızı ve yaşam tarzını en güzel eğitimle şekillendirebilirsiniz. Bugün 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü. Bu toprakların kıymetini daha iyi anlamanız için, tarihe yazılmış bu önemli günde sizlerle bir arada olmak çok güzel. Bu topraklar büyük emeklerle alındı, büyük savaşlar verildi ve siz gelecek nesillere emanet edildi. Bu kutsal emaneti daha iyi noktalara taşımakta sizin göreviniz. O yüzden her zaman başaracak ve daha iyi noktalara geleceksiniz. Başarılarınızın devamını dilerim.’’

Yapılan konuşmaların ardından Gölkent Ortaokulu Müdürü Ünal Özdemir tarafında Ramada Plaza Kahramanmaraş Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Özge’ye ve Genel Müdürü Mehmet Turan’a plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından yönetim kurulu ve misafirler hatıra fotoğrafı çektirerek mutlu bir şekilde otelden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.