PKK bitme noktasına geldi

Güvenlik güçlerinin yaz kış demeden sürdürdüğü operasyonlar sonuç verdi. Terör örgütü PKK yurt içinde bitme noktasına geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2017 18:03
PKK bitme noktasına geldi

Türkiye'nin terörle mücadelede strateji değiştirerek savunmadan taarruza geçmesiyle beraber son dönemde peş peşe gerçekleştirilen operasyonlarla PKK terör örgütüyurt içinde bitme noktasına geldi. 

İHA VE SİHA'LARIN ETKİSİ

Yerli üretim İHA ve SİHA'larında devreye girmesiyle beraber nokta atış operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçleri terör örgütüne darbe üstüne darbe vuruyor.

Özellikle PKK'nın kış üstlenmesine izin vermeyen güvenlik güçleri PKK'nın sözde üst düzey isimlerine operasyonlar düzenleyerek örgütü hareket edemez hale getirdi. Şehir savaşı hayali çöken PKK'ya Türkiye'den katılım son bir yılda yüzde 89 azaldı.

ANKARA'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Asayiş ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım'da "Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. PKK terör örgütünün bir daha belini doğrultmasına imkan yoktur. Artık terör örgütünün yurt içindeki faaliyetlerinin sonlandırılmasına çok az bir şey kalmıştır"  dedi.

GÖZLER ORTAK KANDİL OPERASYONUNDA

Yurtiçinde bitme noktasına gelen PKK'ya karşı sınır ötesi operasyon da an meselesi. Tüm gözler Türkiye ve İran'ın Kandil'e düzenlemeyi planladığı ortak operasyonda

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.