Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu her geçen gün yenileniyor

Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu her geçen gün yenilenerek, bisiklet kadrosunu güçlendiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2018 13:27
Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu her geçen gün yenileniyor

Vatandaşın spor yapıp, yürüyüş ve bisiklet aktivitelerini gerçekleştirebileceği 9 km’lik kesintisiz yol boyunca 6 noktada farklı kondisyon alanlarından oluşan parkura farklı tasarımlarda ve her yaştan insanın kullanımına uygun bisikletler ekleniyor.

onikisubat-bisiklet-ve-yuruyus-yolu-her-gecen-gun-yenileniyor1.jpg

Daha önce bisiklet kadrosuna “3 Teker Kargo, 4 Teker 4 Kişilik GoKart, 4 Teker 1 Kişilik GoKart, 4 Teker 2 Kişilik GoKart, 3 Teker Mekanik, 3 Teker Tek Çocuk Pusetli Mekanik,3 Teker Mekanik Uzun Yol, 4 Teker 4 Koltuk Mekanik Velomobil, Şehir Konsepti, Tandem Bisiklet olmak üzere toplamda 400 adet bisiklet dâhil edilmişti.

Yenilikçi bakış açısıyla hizmet eden Onikişubat Belediyesi bisiklet kadrosuna 100 erkek ve 100 bayan olmak üzere toplamda 200 adet bisiklet dâhil edilerek vatandaşın hizmetine sundu.

onikisubat-bisiklet-ve-yuruyus-yolu-her-gecen-gun-yenileniyor2.jpg

Açılışının gerçekleştiği günden bu yana 127.700 kez hizmet alınan tesise tam 37 bin üye kayıt yaptırdı. Özellikle hafta sonu vatandaş tarafından yoğun ilgi gören Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda nezih kahvaltı imkânı da halkın hizmetine sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.