Onikişubat Belediyesi’nden, Kandilde Dünya’ya Gelen Bebeklere Hoş geldin Hediyesi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında yeni doğum yapan anneleri ve bebeklerini ziyaret ederek, hediye paketlerini takdim etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2017 10:09
Onikişubat Belediyesi’nden, Kandilde Dünya’ya Gelen Bebeklere Hoş geldin Hediyesi

Onikişubat Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında 3,5 yıldır sürdürülen, Sağlık Bakanlığı tarafından da tebrik ve teşekkür alan ‘Güzel Bebek Hoşgeldin’ paketleri aileler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Mevlid Kandili münasebetiyle ‘Güzel Bebek Hoş geldin Kandilde Aramıza’ sloganıyla, Başkan Hanefi Mahçiçek, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Servisinde doğum yapan anneleri ziyaret ederek, 51 adet hediye paketini takdim etti.

onikisubat-belediyesi111.jpg

Onikişubat Belediyesi tarafından belirli zamanlarda maddi durum gözetmeksizin Doğum Hastanelerinde, yeni doğum yapan anneler ziyaret edilerek, yeni doğan bebekler için hediyeler veriyor. 3,5 senedir 9 Bin 316 hediye paketi dağıtan Onikişubat Belediyesi, bu ay itibari ile de 627 adet bebek paketini ebeveynlere teslim etti.

Yeni doğan kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı hazırlanıp ihtiyaçları düşünülerek oluşturulan; bebek puseti, çok fonksiyonlu anne çantası, battaniye, dijital ateş ölçer, bebek bezi ve hastane çıkış seti gibi malzemeler içeren paketler, Başkan Hanefi Mahçiçek’in iyi dileklerinin de yer aldığı bebek bakım kitapçığı hediye edilerek, annelere moral oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.