Minik eller üşümesin!

Ekinözü Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kalem Tutan Minik Eller Üşümesin!' sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan yardım kampanyası hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2017 11:52
Minik eller üşümesin!

Ekinözü Belediyesi sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği Minik Eller Üşümesin! Yardım kampanyası başlattı.

Ekinözü ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve okuyan maddi durumu olmayan öğrencilerin okula gidip gelirken üşümemeleri için başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, çetin geçen kış ayları münasebetiyle böyle bir kampanya başlattıklarını ve tüm yardımsever insanlardan bu kampanyaya destek beklediklerini ifade etti.

Başkan Çeleğen yaptığı açıklamada: “Ekinözü ilçemiz sınırları içerisinde yer alan okullarımızda okuyan minik kardeşlerimizin okula gidip gelirken üşümemeleri, sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri için mont, kaban, kazak, yağmurluk, bot, ayakkabı, atkı, bere ve eldiven gibi kışlık malzemelerinin yanı sıra okul çantası, kalem, defter, silgi ve kalemtıraş gibi kırtasiye malzemelerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Belediyemiz Basın Yayın Şube Müdürlüğümüzün hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi 'Kalem Tutan Minik Eller Üşümesin' kampanyası kapsamında ilçemizdeki okullarda okuyan ve maddi imkanı yeterli olmayan öğrencilerimize destek bekliyoruz” dedi.

Kampanya sorumlusu Ekinözü Belediyesi Basın Danışmanı İsmail Bozdoğan, isteyenlere yardıma muhtaç öğrencilerin listelerini gönderebileceklerini ifade ederek yardım etmek isteyenlerin aşağıdaki adres ve telefonlardan ulaşabileceklerini söyledi.

İrtibat: İsmail Bozdoğan - Öztürk Mah. İbni Sina Cd. Pk:46360 Ekinözü/KAHRAMANMARAŞ, 46360

Telefon: (0344) 481 20 17 - Gsm/05455766982

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.