Mahçiçek'in odasına girip görevi ondan devraldı!

Barboros İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Esranur Bahar ve öğretmeni Aykut Ertaş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 16:01
Mahçiçek'in odasına girip görevi ondan devraldı!

Bu ziyaretin diğerlerinden farkı Esranur Bahar Belediye Başkanı koltuğuna oturarak, kısa süreliğine de olsa Mahçiçek’ten görevi devraldı. Başkan Mahçiçek ile karşılıklı sohbet eden Esranur Bahar’a, Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor İlkokul Seti hediye edildi.

mahcicekin-odasina-girip-gorevi-ondan-devraldi!1.jpg

Yaptığı konuşmada çocukların önemine değinen Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“Onlar geleceğin sahipleri, yöneticileri olacak. Onlar alanında en iyisi olarak yetişecek ve bu ülkeyi en iyi şekilde temsil edecekler. Bugün Esranur Bahar kızımız bizleri makamımızda ziyaret ederek, kısa süreliğine de olsa koltuğumuza oturarak, geçici Onikişubat Belediye Başkanlığı görevini devraldı. Bizler çocuklarımızı önemsiyoruz. Onları önemsemek bu ülkeyi önemsemek demektir. Bizler istiyoruz ki bu ülkenin çocukları en iyi eğitimi alsın, ahlaklı ve edepli yetişsin. Bu vesile ile bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, onlara bir ömür başarılar diliyorum."

mahcicekin-odasina-girip-gorevi-ondan-devraldi!2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.