KSÜ’de ‘Tasavvuf Musikisi ve Sema İcrası’ Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu ve Kahramanmaraş Hz. Mevlana Kültürü, Tasavvuf Musikisi ve Folkloru Araştırma ve Yaşatma Derneği tarafından “Tasavvuf Musikisi ve Sema İcrası” programı düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 17:51
KSÜ’de ‘Tasavvuf Musikisi ve Sema İcrası’ Gerçekleştirildi

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını KSÜ Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Hikmet Demirci yaptı. Demirci, etkinliğe katkı sunan KSÜ yönetimine ve Kahramanmaraş Hz. Mevlana Kültürü, Tasavvuf Musikisi ve Folkloru Araştırma ve Yaşatma Derneğine teşekkürlerini sundu.

KSÜ Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu Başkanı Halit Özsoy da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

sema.jpg

Açılış konuşmalarının ardından Kahramanmaraş Hz. Mevlana Kültürü, Tasavvuf Musikisi ve Folkloru Araştırma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından tasavvuf müziği ve sema icrası gerçekleştirildi.

Programın sonunda KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Bakan tarafından Hz. Mevlana Kültürü, Tasavvuf Musikisi ve Folkloru Araştırma ve Yaşatma Derneği tasavvuf musikisi ekibinden Şef Bahaeddin Bilginer’e hediye takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.